Werken bij Event Centre Vinkeveen

Blije medewerkers betekent blije gasten. Event Centre Vinkeveen zorgt daarom goed voor haar team. Lijkt het jou wat om ons team te versterken? Op deze pagina lees je meer over een carrière bij Event Centre Vinkeveen.

vacatures
Untitled design (96)

Plezier in je werk

Bij Event Centre Vinkeveen staat plezier in het werk voorop. We geloven dat een positieve en inspirerende werksfeer essentieel is om de beste resultaten te bereiken. Als onderdeel van ons team krijg je daarom de ruimte om je eigen plek te creëren in een team van mensen die dezelfde passie hebben voor events en de fijne kneepjes van het horeca vak.

Bovendien is onze prachtige locatie aan de Vinkeveense Plassen een unieke en energieke werkomgeving waar je elke dag weer met plezier naartoe gaat.

Untitled design (95)

Groei en ontwikkeling

Bij Event Centre Vinkeveen investeren we graag in onze medewerkers en bieden we – naast goede arbeidsvoorwaarden – volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. We moedigen je aan om je vaardigheden te ontwikkelen en bieden trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien.

Daarnaast zijn er binnen ons bedrijf diverse doorgroeimogelijkheden waarmee je jouw carrière naar een hoger niveau tilt. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt in de evenementenbranche; Event Centre Vinkeveen is dé plek om jouw carrière voort te zetten.

Onderdeel van Leonardo Hotels

Event Centre Vinkeveen is onderdeel van Leonardo Hotels. Naast het feit dat die naam een aanwinst is voor iedere CV, biedt het werken voor Leonardo Hotels diverse voordelen. Zo krijgen jij, jouw vrienden en je familie een speciale korting wanneer je verblijft in een van de 255 Europese Leonardo Hotels.

Join the team

Kom je ook werken bij Event Centre Vinkeveen? Klik op de link voor het actuele vacatureoverzicht en solliciteer vandaag nog.