Een prachtige bruiloft

Beleef de bruiloft van je dromen bij Event Centre Vinkeveen waar liefde, elegantie en luxe samenkomen in een sprookjesachtige setting.

Offerte aanvragen

The perfect day


Event Centre Vinkeveen biedt een schilderachtige locatie voor jouw bruiloft met een adembenemend uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Kies voor een intieme ceremonie op Vinki Beach of in de stijlvolle Black Box eventruimte terwijl je samen met gasten geniet van de prachtige omgeving. Na de ceremonie kun je het water op voor een tocht over de Vinkeveense Plassen, de perfecte manier om even te ontladen na dat bijzondere moment.

Event Centre Vinkeveen is daarnaast van werkelijk alle gemakken voorzien: verwen je gasten met verfijnde catering van The Harbour Club, maak de dag af met diverse activiteiten en maak gebruik van de overnachtingsmogelijkheden van Leonardo Hotel Vinkeveen. Event Centre Vinkeveen is niet voor niets de vaste trouwlocatie van gemeente De Ronde Venen.

Last but not least: als je gaat trouwen wil je vooral kunnen genieten van een once-in-a-lifetime experience zonder je ergens druk over te hoeven maken. Onze eventmanagers zijn er om daarvoor te zorgen. Wij gebruiken ons talent voor organisatie om te garanderen dat overal aan gedacht is en dat de dag perfect verloopt.

FAQ

Welke cateringmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Wat is de capaciteit van Event Centre Vinkeveen?

Plan je bruiloft

Een sprookjesachtige bruiloft organiseren bij Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en bespreek hoe jullie ideale bruiloft eruit ziet.