Bedrijfsfeest

Event Centre Vinkeveen is de perfecte locatie voor een succesvol bedrijfsfeest. Verras collega’s en relaties met inspirerende activiteiten, geweldige catering en een prachtige omgeving.

OFFERTE AANVRAGEN
Untitled design (42)

Wij regelen alles

Event Centre Vinkeveen is de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest waar teambuilding, plezier en een gevoel van harmonie centraal staan. Onze locatie, geschikt voor groepen van 25 tot 500 personen, biedt diverse binnen- en buitenruimtes, waaronder ons eigen Vinki Beach, om een feest te creëren dat perfect aansluit bij het karakter en de wensen van jouw organisatie.

Geniet van de culinaire hoogstandjes van The Harbour Club terwijl je deelneemt een breed scala van activiteiten, zoals een cocktailworkshop of suppen. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat je samen met jouw gasten kunt genieten van een goed georganiseerd bedrijfsfeest. Vanzelfsprekend kan de exacte invulling van de dag of de avond zelf bepaald worden, maar maak vooral gebruik van onze ervaren eventmanagers voor advies en ondersteuning.

Plan je bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze event managers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een geweldig zakelijk event neer te zetten.