Eiland 1

Eiland 1 is een ruim opgezette en lichte eventlocatie binnen de Black Box Event Space. Deze veelzijdige ruimte beslaat 105 vierkante meter, waardoor het de ideale setting is voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen.

Offerte aanvragen

De perfecte setting voor ieder event


Eiland 1 heeft dankzij de grote raampartijen veel natuurlijk licht, wat zorgt voor een aangename en energieke sfeer. Afhankelijk van de gekozen tafelopstelling is de ruimte geschikt voor groepen variërend van 25 tot 120 personen. Of je nu een zakelijke meeting, een workshop, of een feestelijke bijeenkomst organiseert, Eiland 1 biedt een flexibele en aantrekkelijke locatie voor iedere gelegenheid. Uiteraard kan deze ruimte ook gecombineerd worden met het terras aan de Vinkeveense Plassen. Behoefte aan nóg meer ruimte? Voeg Eiland 1 samen met Eiland 2 en/of 3 om jouw ideale event space te creëren. 

OFFERTE AANVRAGEN

Specificaties

105m2
150
WiFi
Eten en drinken
Hotelovernachting

De perfecte setting voor ieder event

  • Oppervlakte van 105 vierkante meter
  • Geschikt voor groepen van 25 tot 120 personen afhankelijk van de opstelling
  • Ruimte kan aangevuld worden met kleinere eilanden voor break-out sessies waar nodig
  • Het is bovendien mogelijk om combinaties te maken van Eilanden 1, 2 en 3. Daarbij heb je met twee Eilanden ruimte voor 250 personen. De volledige Black Box (alle drie de Eilanden samen) biedt ruimte voor maar liefst 350 personen. 
  • Natuurlijk daglicht
  • Mogelijkheid tot combineren met terras aan de Vinkeveense Plassen

Capaciteit

100
70
90
34
30
96
84
150

Waarom Event Centre Vinkeveen?

Sfeervol en aan het water

Ruimte op maat

World class catering

Total event management

FAQ

Welke cateringmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Wat is de capaciteit van Event Centre Vinkeveen?

Plan je event

Een evenement laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze event managers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een geweldig event neer te zetten.