• 1 juni 2023

Moët Hennessy Nederland

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een onvergetelijke ervaring bij Eventcentre Vinkeveen, zoals beschreven door de tevreden klant Derek Sanders van Moët Hennessy Nederland. Met zowel een betoverende sfeer als een menu van ongeëvenaarde kwaliteit in The Harbour Club, kunnen we met trots zeggen dat Sanders slechts één woord heeft: "Absoluut topkwaliteit."

Moet hennessy quote

Derek Sanders

‘We vinden het belangrijk dat je in vergaderaccommodaties de mogelijkheid hebt om er even uit te breken. Niet naar een naastgelegen lounge of de centrale hal, maar echt de deur uit, naar een heel andere omgeving, volledig uit de vergadermodus.’ Op dat punt ervaart Sanders de combinatie van vergaderen in het Event Centre en lunchen en dineren in restaurant The Harbour Club als ideaal.’

‘Wat betreft de logistieke faciliteiten voldoen de ruimten in het Event Centre ruimschoots aan wat je ervan mag verwachten. Een grote stijlvolle boardroom en meerdere kleinere vergaderkamers rondom een comfortabele centrale koffie lounge.

Ook interessant

PLAN JE VERGADERING

Een vergadering laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze event managers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een geweldig zakelijk event neer te zetten.