Organiseer jouw nieuwjaars-
receptie

Een nieuw jaar vraagt om een frisse start, een moment om terug te blikken op successen en vooruit te kijken naar nieuwe kansen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een stijlvolle nieuwjaarsreceptie bij Event Centre Vinkeveen?

Offerte aanvragen

Een nieuwjaarsreceptie met de juiste sfeer en uitstraling

Bij Event Centre Vinkeveen begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en dat moet terugkomen in jouw nieuwjaarsreceptie. De betoverende locatie aan de Vinkeveense Plassen en de culinaire kunsten van The Harbour Club zetten de toon voor een onvergetelijke avond. Maar ook wat betreft entertainment en aankleding heb je volledig de regie. Onze ervaren eventmanagers zorgen dat de nieuwjaarsborrel perfect aansluit op jouw visie bij een frisse start.

Waarom kiezen voor Event Centre Vinkeveen voor jouw nieuwjaarsreceptie?

  •  Prachtige locatie met panoramisch uitzicht over de Vinkeveense Plassen
  • Voortreffelijke catering van The Harbour Club
  • Flexibele mogelijkheden, van thema tot entertainment
  • Eenvoudig bereikbaar met uitgebreide parkeerfaciliteiten
  • Vakkundige eventmanagers met oog voor detail
  • Luxueus overnachten in het Leonardo Hotel Vinkeveen

Glitzy nieuwjaarsreceptie in een inspirerende omgeving

De Vinkeveense Plassen vormen het schilderachtige decor voor jouw nieuwjaarsreceptie. Of je nu gaat voor groots en meeslepend of voor subtiel en intiem, onze veelzijdige locatie kan elke vorm aannemen. Modern comfort ontmoet hier natuurlijke charme, wat zorgt voor een unieke ambiance. Met daarbij de ontelbare mogelijkheden van Event Centre Vinkeveen opgeteld, word het knap lastig om een betere locatie te bedenken voor jouw nieuwjaarsborrel . De route naar een geslaagde nieuwjaarsreceptie start met een idee. Daarom starten wij jouw nieuwjaarsreceptie met een gedetailleerd intakegesprek. Hier brengen we alle wensen in kaart. Aan de hand van dit gesprek creëren we een concept en volgt een gedetailleerde offerte. Voorbereiding is de sleutel: van een grondig draaiboek tot het fine-tunen van catering en techniek. Op de dag zelf zorgen onze mensen dat alles naadloos verloopt. Een event is namelijk pas echt geslaagd als ook jij kunt genieten. Na afloop kijken we indien gewenst samen terug: wat deden we goed en waar liggen kansen voor de volgende keer?

De route naar een geslaagde nieuwjaarsreceptie

Elk groot evenement start met een idee. Daarom starten wij jouw nieuwjaarsreceptie met een gedetailleerd intakegesprek. Hier brengen we alle wensen in kaart. Aan de hand van dit gesprek creëren we een concept en volgt een gedetailleerde offerte. Voorbereiding is de sleutel: van een grondig draaiboek tot het fine-tunen van catering en techniek. Op de dag zelf zorgen onze mensen dat alles naadloos verloopt. Een event is namelijk pas echt geslaagd als ook jij kunt genieten.

Klaar om jouw nieuwjaarsreceptie te plannen?

Ontdek de magie van Event Centre Vinkeveen en geef jouw nieuwjaarsreceptie de glamour die het verdient. Neem contact op en onze eventmanagers gaan met jou aan de slag om het nieuwe jaar een daverende start te geven.