Live cooking

Ontdek de ultieme culinaire beleving tijdens een spectaculair live cooking evenement op Vinki Beach, waar de getalenteerde grillmasters en chefs van The Harbour Club ter plekke de meest heerlijke gerechten bereiden. Perfect voor teambuilding, feesten en bijeenkomsten. Laat je verwennen met bites, sushi, BBQ en meer, gebaseerd op premium producten - het hele jaar door, zowel in de zomer als in de winter.

OFFERTE AANVRAGEN
steak

Ontdek de kunst van koken

Beleef een culinair spektakel tijdens een live cooking evenement op Vinki Beach, waar getalenteerde grillmasters en chefs van The Harbour Club ter plekke de heerlijkste gerechten bereiden voor jou en je gasten. Kijk toe hoe deze culinaire experts hun vaardigheden inzetten om een mooie ingrediënten om te toveren tot smaakvolle creaties die al je zintuigen zullen prikkelen. Deze unieke en interactieve ervaring zorgt voor een extra dimensie tijdens teambuilding, feesten en bijeenkomsten en laat je kennismaken met de kunst van het koken in een ongedwongen en inspirerende omgeving.

· Kan in zowel zomer als winter
· Grillmasters en chefs van The Harbour Club
· Bites, sushi, BBQ en meer o.b.v. premium producten

Plan je live cooking event

Een live cooking activiteit tijdens jou event laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze event managers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een geweldig event neer te zetten.