Organiseer jouw kerstgala

De feestdagen staan weer voor de deur en de magie van kerst is dichterbij dan je denkt. En dat is mooi, want kerst is een uitgelezen moment voor bedrijven om iets terug te doen voor het personeel én een succesvol jaar op feestelijke wijze af te sluiten.

OFFERTE AANVRAGEN

Een kerstgala dat past bij jouw bedrijf

Bij Event Centre Vinkeveen hebben we alles in huis om het perfecte kerstgala voor jouw bedrijf te organiseren. Niet alleen de locatie aan de Vinkeveense Plassen is prachtig, ook de catering van the Harbour Club is ‘world class.’ Ook wat entertainment betreft kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van artiesten, bands en DJ’s. De afsluiting van weer een succesvol jaar mag immers spetterend zijn. Echter, wat ook niet onbelangrijk is – is dat jouw kerstgala een thema, aankleding en uitstraling heeft die écht passen bij jouw bedrijf en jouw team. Gelukkig zijn onze eventmanagers daar bijzonder goed in. Zij werken samen met jou om het perfecte kerstgala te organiseren.

Jouw kerstgala verdient een sfeervolle locatie

Gelegen aan de prachtige Vinkeveense Plassen biedt Event Centre Vinkeveen een sfeervolle achtergrond voor jouw kerstgala. Of je nu kiest voor een grootse viering of een intiem samenzijn, onze locatie is veelzijdig, flexibel en zo aan te passen dat echt alles klopt. De combinatie van moderne faciliteiten en natuurlijke schoonheid zorgt bovendien voor een unieke balans tussen comfort en sfeer. Met het Leonardo Hotel Vinkeveen op loopafstand kunnen gasten na een avond feesten ook nog op luxe wijze overnachten.

Waarom kerstfeest bedrijf bij Event Centre Vinkeveen?

  • Schitterende locatie met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
  • Culinaire bites van The Harbour Club
  • Verschillende entertainmentmogelijkheden
  • Centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid
  • Ervaren eventmanagers die elk detail verzorgen
  • Mogelijkheid tot overnachting in het Leonardo Hotel Vinkeveen

Hoe werkt het?

De organisatie van een schitterend kerst personeelsfeest bij Event Centre Vinkeveen begint altijd met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw wensen, doelen en budget nauwkeurig in kaart. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar een uniek concept met een gedetailleerde offerte. Gedurende de voorbereidingsfase creëren we bovendien een uitgebreid draaiboek, selecteren we de beste materialen en zorgen we voor de juiste catering en technische ondersteuning. Op de dag zelf staat ons ervaren team klaar om de vlekkeloze uitvoering te realiseren. Wij zijn immers pas tevreden als jij volop kunt genieten van het kerstgala en de interactie met gasten. Indien gewenst nemen we in de periode na afloop van het kerstgala de tijd voor een korte evaluatie. Wat ging er goed en wat kan er beter? Dit nemen we mee voor events die we in de toekomst voor jouw bedrijf mogen organiseren.

Klaar om jouw Kerstgala te plannen?

Ervaar zelf waarom zoveel bedrijven kiezen voor Event Centre Vinkeveen voor hun kerstgala. Neem contact op, maak een afspraak met onze eventmanagers en laten we samen een magisch einde van het jaar creëren.