Organiseer jouw kerstborrel

Samen met collega's terugblikken op de successen van het afgelopen jaar tijdens een feestelijke kerstborrel? Event Centre Vinkeveen is de perfecte locatie om jouw kerstborrel te organiseren!

Offerte aanvragen

Een Kerstborrel organiseren die bij jouw bedrijf past

Bij Event Centre Vinkeveen staat jouw ideale kerstborrel centraal. Met de Vinkeveense Plassen op de achtergrond en de gastronomische delicatessen van The Harbour Club garanderen wij een onvergetelijke borrelervaring. Of je nu kiest voor een bruisende borrel compleet met live entertainment of een intiemer samenzijn met een selecte groep collega’s; wij verzorgen elk detail naar jouw wens. Het gaat daarbij niet alleen om het heffen van het glas; een kerstborrel is ook een moment van verbinding en reflectie waarbij je met je team stilstaat bij de successen en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Bij Event Centre Vinkeveen snappen we hoe belangrijk dit is. We doen er daarom alles aan om een event te creëren waar nog lang en met warme gevoelens aan teruggedacht kan worden.

(Kerst) bedrijfsuitje vieren bij Event Centre Vinkeveen? Dit zijn de voordelen

  • Schitterende locatie met uitzicht over de Vinkeveense Plassen
  • Culinaire bites van The Harbour Club
  • Verschillende entertainmentmogelijkheden
  • Centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid
  • Ervaren eventmanagers die elk detail verzorgen
  • Mogelijkheid tot overnachting in het Leonardo Hotel Vinkeveen

Hoe werkt het?

Hoe werkt een kerstborrel organiseren? Stap 1 is een gesprek met onze eventmanagers. Op die manier begrijpen we precies wat jij voor ogen hebt. Vervolgens vertalen we jouw wensen naar een uniek borrelconcept waarvan de ins en outs worden uiteengezet in een transparante offerte. Daarna staat een zorgvuldige voorbereiding centraal. Of het nu gaat om de planning, entertainment, technische voorzieningen of de spraakmakende catering; alles staat in het draaiboek voor jouw kerstborrel. Wanneer de grote dag aanbreekt, staat ons professionele team klaar om elk moment soepel te laten verlopen. Ook jij moet als organisator immers zorgeloos kunnen genieten van het mooie moment.

Kerstborrel organiseren bij Event Centre Vinkeveen? Maak nu een afspraak!

Een stijlvolle uitstraling, de lekkerste hapjes en drankjes, entertainment… Event Centre Vinkeveen heeft alles om ervoor te zorgen dat je team het jaar afsluit met een lach, mooie herinneringen en voldoende motivatie voor het nieuwe jaar. Neem contact op met Event Centre Vinkeveen en werk samen met onze eventmanagers voor een sprankelend einde van het jaar.