Jubileum

Vier jouw jubileum in stijl bij Event Centre Vinkeveen: kijk in stijl terug op mooie momenten uit het verleden en maak samen nieuwe herinneringen tijdens een goed georganiseerde dag.

OFFERTE AANVRAGEN
jubileum

Het vieren waard

Of het nu gaat om een huwelijks-, werk- of familiejubileum; het zijn mijlpalen die het vieren waard zijn en Event Centre Vinkeveen is de ideale locatie om jouw jubileum te organiseren. Onze veelzijdige locatie biedt zowel sfeervolle binnenruimtes als het prachtige Vinki Beach waar je samen met gasten geniet van een onvergetelijke viering die perfect aansluit bij jouw wensen en het karakter van de mijlpaal die gevierd wordt.

Event Centre Vinkeveen beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om de feestvreugde tot grote hoogte te brengen: diverse activiteiten, catering van hoge kwaliteit door The Harbour Club, een prachtige locatie en de mogelijkheid om te overnachten in het Leonardo Hotel als het feest nog iets langer mag duren.

Het perfecte jubileum plannen bij Event Centre Vinkeveen? Onze eventmanagers gebruiken hun ruime ervaring graag om de perfecte dag te organiseren voor jouw gezelschap.

Plan je jubileum

Een prachtig jubileum organiseren bij Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en bespreek hoe de ideale dag eruit ziet.